Apparaten en Accessoires
Ovenschotel van scampi en vermicelli
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
plantaardige olie10 g
-
verse gember in dunne schijfjes5 g
-
rode peper diagonaal gesneden1
-
lente-uitjes in schijfjes3
-
rauwe scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd10
-
glasmie gedrenkt in water gedurende 10 minuten, in tweeën gesneden100 g
-
zout1 tl
-
sojasaus3 el
-
suiker1 tl
-
ketchup1 el
-
rijstwijn1 el
-
water100 g
-
sesamolie (optioneel)¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
753 kJ /
180 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
16 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oosters koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min
Fruitpapje met ontbijtgranen
Geen beoordelingen
Fijngehakt rauw vlees
35min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Kip met citroen
50min
Citroenslush met champagne
10min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Paella met kidneybonen
55min
Vislasagne met courgette
1u.
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1u. 5min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min