Apparaten en Accessoires
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 5min
6 porties
Ingrediënten
-
verse schoongemaakte mosselen400 g
-
uien gehalveerd160 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie40 g
-
verse pijlinktvisringen200 g
-
paprikamengeling (bv. rood, groen), in stukken (3 cm)200 g
-
chorizo in dunne schijfjes50 g
-
tomaten uit blik volledig, inclusief sap, grof gehakt400 g
-
zout1 ½ tl
-
saffraandraadjes (0.1 g)2 snuifjes
-
water200 g
-
½ blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
witte korte korrel rijst, voor soepen enz. 13 min kooktijd (zie tip)350 g
-
rauwe garnalen, gepeld50 g
-
citroen in partjes, voor bij het serveren1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
1593 kJ /
377 kcal
Vetten
11 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
51 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Cottage pie
1u. 10min
Roodbruin gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Steak Stroganoff
45min
Curryworst en linzen
1u.
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Paella met kidneybonen
55min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.
Couscous met lam en groenten
50min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1u. 10min