Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g verse mosselen
- 160 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- 200 g verse pijlinktvisringen
- 200 g paprikamengeling (bv. rood, groen), in stukken (3 cm)
- 50 g chorizo, in dunne schijfjes
- 400 g tomaten uit blik, volledig, inclusief sap, grof gehakt
- 1 ½ tl zout
- 2 snuifjes saffraandraadjes (0.1 g)
- 200 g water
-
½
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
of ½ blokje kippenbouillon (voor 0,5 l) - 350 g witte korte korrel rijst, voor soepen enz., 13 min kooktijd (zie tip)
- 50 g rauwe garnalen, gepeld
- 1 citroen, in partjes, voor bij het serveren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1593 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30 min.
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15 min.
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Zalmsoufflé
1h
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30 min.
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Couscous met lam en groenten
50 min.