Apparaten en Accessoires
Cannelloni met spinazie en ricotta
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Deeg voor cannelloni
-
meel300 g
-
eieren (van ongeveer 60 g)3
-
extra vergine olijfolie10 g
Vulling
-
water700 g
-
diepgevroren bladspinazie600 g
-
melk150 g
-
zout + naar believen1 tl
-
koemelk ricottakaas goed uitgelekt600 g
Bechamelsaus
-
melk500 g
-
meel50 g
-
boter20 g
-
zout volgens eigen smaak½ - 1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Om af te werken
-
Parmezaanse kaas geraspt2 - 3 el
-
boter in klontjes20 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
41.9 g
Calorieën
3753 kJ /
897 kcal
Vetten
45.9 g
Vezels
302.1 g
Koolhydraten
84.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Koekjes met chocoladedragees
1u.
Preiquiche
1u. 45min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Tonijnkroketten
1u. 30min
Chocoladecake
40min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Courgetteomelet
40min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1u. 40min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Dille en feta flatbread
1u. 20min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min