Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg voor cannelloni
- 300 g meel
- 3 eieren (van ongeveer 60 g)
- 10 g extra vergine olijfolie
Vulling
- 700 g water
- 600 g diepgevroren bladspinazie
- 150 g melk
- 1 tl zout, + naar believen
- 600 g koemelk ricottakaas, goed uitgelekt
Bechamelsaus
- 500 g melk
- 50 g meel
- 20 g boter
- ½ - 1 tl zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Om af te werken
- 2 - 3 el parmezaankaas, geraspt
- 20 g boter, in klontjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3753 kJ / 897 kcal
- Eiwitten
- 41.9 g
- Koolhydraten
- 84.3 g
- Vetten
- 45.9 g
- Vezels
- 302.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Falafel met rode bieten hummus
20min
Spaghetti carbonara
40min
Tandoori kip wraps
50 Min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 Min
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Driekoningentaart met frangipane
50 Min
Balletjes in Spaanse saus
55 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h