Apparaten en Accessoires
Cannelloni met spinazie en ricotta
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Deeg voor cannelloni
-
meel300 g
-
eieren (van ongeveer 60 g)3
-
extra vergine olijfolie10 g
Vulling
-
water700 g
-
diepgevroren bladspinazie600 g
-
melk150 g
-
zout + naar believen1 tl
-
koemelk ricottakaas goed uitgelekt600 g
Bechamelsaus
-
melk500 g
-
meel50 g
-
boter20 g
-
zout volgens eigen smaak½ - 1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Om af te werken
-
Parmezaanse kaas geraspt2 - 3 el
-
boter in klontjes20 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
41.9 g
Calorieën
3753 kJ /
897 kcal
Vetten
45.9 g
Vezels
302.1 g
Koolhydraten
84.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Ratatouille
40 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Quiche lorraine
50 Min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Bechamelsaus
15 Min