Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg voor cannelloni
- 300 g meel
- 3 eieren (van ongeveer 60 g)
- 10 g extra vergine olijfolie
Vulling
- 700 g water
- 600 g diepgevroren bladspinazie
- 150 g melk
- 1 tl zout, + naar believen
- 600 g koemelk ricottakaas, goed uitgelekt
Bechamelsaus
- 500 g melk
- 50 g meel
- 20 g boter
- ½ - 1 tl zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Om af te werken
- 2 - 3 el parmezaankaas, geraspt
- 20 g boter, in klontjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3753 kJ / 897 kcal
- Eiwitten
- 41.9 g
- Koolhydraten
- 84.3 g
- Vetten
- 45.9 g
- Vezels
- 302.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolade sneeuwballen
1sa
Chocolade toffee cake
2h
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Geen beoordelingen
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Abrikozen ketchup
Geen beoordelingen
Spaghetti muffins
55 Min
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Halloween-worstvingers
1sa
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1sa