Apparaten en Accessoires
Cannelloni met spinazie en ricotta
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Deeg voor cannelloni
-
meel300 g
-
eieren (van ongeveer 60 g)3
-
extra vergine olijfolie10 g
Vulling
-
water700 g
-
diepgevroren bladspinazie600 g
-
melk150 g
-
zout + naar believen1 tl
-
koemelk ricottakaas goed uitgelekt600 g
Bechamelsaus
-
melk500 g
-
meel50 g
-
boter20 g
-
zout volgens eigen smaak½ - 1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Om af te werken
-
Parmezaanse kaas geraspt2 - 3 el
-
boter in klontjes20 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
41.9 g
Calorieën
3753 kJ /
897 kcal
Vetten
45.9 g
Vezels
302.1 g
Koolhydraten
84.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Koekjes met chocoladechips
50 min
Gevulde kalkoentaart
1 godz. 30 min
Spaghetti carbonara
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Oranje gekleurde eieren
Brak ocen
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10 min
Verse zomerse loempia’s
30 min
Crostini met champignons en fontinakaas
Brak ocen
Lasagnerolletjes
1 godz.
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 godz.
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 godz. 35 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.