Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg voor cannelloni
- 300 g meel
- 3 eieren (van ongeveer 60 g)
- 10 g extra vergine olijfolie
Vulling
- 700 g water
- 600 g diepgevroren bladspinazie
- 150 g melk
- 1 tl zout, + naar believen
- 600 g koemelk ricottakaas, goed uitgelekt
Bechamelsaus
- 500 g melk
- 50 g meel
- 20 g boter
- ½ - 1 tl zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Om af te werken
- 2 - 3 el parmezaankaas, geraspt
- 20 g boter, in klontjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3753 kJ / 897 kcal
- Eiwitten
- 41.9 g
- Koolhydraten
- 84.3 g
- Vetten
- 45.9 g
- Vezels
- 302.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kip garam masala
50 Min
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Familie kip galette
1h 55min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 Std. 50 Min
Gestoomde spiegeleieren
15min