Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
TM6 TM5 TM31

Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli

4.8 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 teentjes knoflook
  • 20 g verse gember
  • 2 el honing
  • 1 ½ el rijstazijn
    of 1 el azijn
  • 1 el Gochujang (Koreaans chilipasta)
    of 1 el sambal oelek of 1 el Thaise chilipasta
  • 1 el misopasta
  • 1 el sojasaus, naar eigen smaak
  • 2 el geroosterde sesamolie
  • 500 - 600 g kabeljauwfilet, met vel, vers of diepgevroren, in 4 stukken gesneden
  • olie, om in te vetten
  • 150 g verse champignons de Paris, in plakjes (1 cm)
    of 150 g verse shiitake
  • 1000 g water
  • 200 g rijst (bv. witte jasmijnrijst of basmatirijst)
  • 200 g broccoli, in roosjes
  • 2 el geroosterd sesamzaad, alle kleuren
  • 50 g lente-ui, in plakjes (1-2 mm)

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1912.3 kJ / 457.1 kcal
Eiwitten
31 g
Koolhydraten
58.9 g
Vetten
11.5 g
Verzadigd vet
1.5 g
Vezels
3.2 g
Natrium
638.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten