Compatibele versies
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 teentjes knoflook
- 20 g verse gember
- 2 el honing
-
1 ½
el rijstazijn
of 1 el azijn -
1
el Gochujang (Koreaans chilipasta)
of 1 el sambal oelek of 1 el Thaise chilipasta - 1 el misopasta
- 1 el sojasaus, naar eigen smaak
- 2 el geroosterde sesamolie
- 500 - 600 g kabeljauwfilet, met vel, vers of diepgevroren, in 4 stukken gesneden
- olie, om in te vetten
-
150
g verse champignons de Paris, in plakjes (1 cm)
of 150 g verse shiitake - 1000 g water
- 200 g rijst (bv. witte jasmijnrijst of basmatirijst)
- 200 g broccoli, in roosjes
- 2 el geroosterd sesamzaad, alle kleuren
- 50 g lente-ui, in plakjes (1-2 mm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1912.3 kJ / 457.1 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 58.9 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 638.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterrane visschotel
1sa 30 dk
Lactosevrije milkshake
Geen beoordelingen
Velouté met Marokkaanse smaken
35 dk
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1sa
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15 Min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 dk
Zalm met venkel
40 dk
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min