Compatibele versies
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 teentjes knoflook
- 20 g verse gember
- 2 el honing
-
1 ½
el rijstazijn
of 1 el azijn -
1
el Gochujang (Koreaans chilipasta)
of 1 el sambal oelek of 1 el Thaise chilipasta - 1 el misopasta
- 1 el sojasaus, naar eigen smaak
- 2 el geroosterde sesamolie
- 500 - 600 g kabeljauwfilet, met vel, vers of diepgevroren, in 4 stukken gesneden
- olie, om in te vetten
-
150
g verse champignons de Paris, in plakjes (1 cm)
of 150 g verse shiitake - 1000 g water
- 200 g rijst (bv. witte jasmijnrijst of basmatirijst)
- 200 g broccoli, in roosjes
- 2 el geroosterd sesamzaad, alle kleuren
- 50 g lente-ui, in plakjes (1-2 mm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1912.3 kJ / 457.1 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 58.9 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 638.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Geen beoordelingen
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Vegan Caesar saladedressing
Geen beoordelingen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50p
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h