Apparaten en Accessoires
Romige Marokkaanse bonensoep
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten doormidden gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
450 g diepgevroren tuinbonenverse tuinbonen450 g
-
courgettes in blokjes200 g
-
tomaten in blokjes200 g
-
water600 g
-
verse muntblaadjes5
-
verse korianderbladeren5
-
komijnzaden2 tl
-
fijn zout naar smaak1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
510 kJ /
122 kcal
Vetten
6 g
Koolhydraten
10 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Marokko
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Pompoensoep
35min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Chai latte parfait
15u. 5min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2u.
400-500 g ui karameliseren
50min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Dadel- en Haverdrank
20min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Uiensoep
1u.