Apparaten en Accessoires
Kipsatés met pindasaus
Voorbereiding 40min
Totaal 2u.
30 stuks
Ingrediënten
-
kippenborst filets, zonder vel1200 g
Marinade
-
uien gehalveerd2
-
teentjes knoflook3 - 4
-
2 tl gemalen gembergember, vers 3 cm, in dunne schijfjes1 stuk
-
gemalen koriander3 tl
-
gemalen komijn3 tl
-
citroengras, vers gevriesdroogd of gemalen2 tl
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes50 g
-
sojasaus50 g
-
sambal oelek2 tl
Pindasaus
-
geroosterde gezouten pinda's200 g
-
teentje knoflook1
-
20 g gele curry pastagroene curry pasta20 g
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes1 el
-
1 el citroensaplimoensap1 el
-
kokosmelk400 g
-
suiker20 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
12 g
Calorieën
538 kJ /
129 kcal
Vetten
8 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Vegan jus
40min
Hartige Ratatouille Taart
1u. 30min
Vers pastadeeg
1u.
Pizzadeeg
1u.
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
200 g ui kleuren
25min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.
Pulled pork met gestoomde broodjes
3u.
Pitabrood
2u.