Apparaten en Accessoires
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
kippendijen, zonder been met huid700 g
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse chilipeper rood of groen, ontpit, in stukken (1 cm)1
-
honing70 g
-
limoensap20 g
-
vissaus50 g
-
water1030 g
-
vers citroengras in stukken (4 cm)30 g
-
knoflookpoeder1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout1 tl
-
jasmijnrijst200 g
-
bindsla of Romeinse sla in dunne reepjes (1 cm)150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1736.8 mg
Eiwitten
42.8 g
Calorieën
2243.6 kJ /
536.2 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
62.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1u.
Pekingeend
45min
Aromatische kipcurry
1u.
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Zoetzure vis met rijst
1u. 5min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1u. 50min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.