Compatibele versies
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 verse kabeljauwfilets, met vel (± 150-200 g elk)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 4 takjes verse tijm, en iets meer om af te werken
- 2 tl geraspte citroenschil, en iets meer om af te werken
- 2180 g water
- 30 g citroensap, vers geperst, en 1 tl om af te werken
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 200 g rode bieten, in stukken (2-3 cm)
- 240 g risottorijst, bv. Carnaroli of Arborio
- 130 g droge witte wijn
-
1
volle tl groentebouillonpasta
of ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 stengels vers citroengras, in schijfjes (2 mm)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 40 g boter, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2365.8 kJ / 562.5 kcal
- Eiwitten
- 42.3 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1501.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Beef laab
1 Std. 5 Min
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Vegetarische Wellington
2h 10min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1hod. 50min
Zalm en venkel risotto
25min
200 g ui karameliseren
40 Min