Apparaten en Accessoires
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Voorbereiding 25min
Totaal 2u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
verse kabeljauwfilets met vel (± 150-200 g elk)4
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse tijm en iets meer om af te werken4 takjes
-
geraspte citroenschil en iets meer om af te werken2 tl
-
water2180 g
-
citroensap vers geperst, en 1 tl om af te werken30 g
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
rode bieten in stukken (2-3 cm)200 g
-
risottorijst bv. Carnaroli of Arborio240 g
-
droge witte wijn130 g
-
½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
-
vers citroengras in schijfjes (2 mm)1 - 2 stengels
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
boter in stukken40 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1501.3 mg
Eiwitten
42.3 g
Calorieën
2365.8 kJ /
562.5 kcal
Vetten
18.5 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
53 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min
Zalm en venkel risotto
25min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Chili van rund met citroenfeta
45min