Apparaten en Accessoires
Champignon en feta strudel met spinazie
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 45min
10 sneetjes
Ingrediënten
Deeg
-
water80 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
ciderazijn¼ tl
-
olie20 g
-
bloem150 g
-
olie1 tl
Champignonvulling
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook2
-
olie30 g
-
350 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes350 g
-
zout¼ tl
-
verse bladspinazie100 g
-
boter in stukken25 g
-
bloem om te bestuiven
-
50 - 60 g mozzarella, verkruimeldfeta kaas verkruimeld50 - 60 g
-
zeezoutvlokken3 - 4 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Natrium
179.9 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
630.7 kJ /
150.7 kcal
Vetten
8.9 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
14.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Vegan mini cheesecakes
4u. 30min
Vegetarische Wellington
2u. 10min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Geen beoordelingen
Spinazierisotto met asperges
40min
Asperge-watermeloen salade
40min
Huzarensalade
25min
Geluksbal-raketspiezen
Geen beoordelingen
Roergebakken champignons
55min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Mediterrane kippenpastei
50min
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min