Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 80 g water
- 2 - 3 snuifjes zout
- ¼ tl ciderazijn
- 20 g olie
- 150 g bloem
- 1 tl olie
Champignonvulling
- 80 g sjalotten, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olie
-
350
g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes
of 350 g verse champignons de Paris, in plakjes - ¼ tl zout
- 100 g verse bladspinazie
- 25 g boter, in stukken
- bloem, om te bestuiven
-
50 - 60
g feta kaas, verkruimeld
of 50 - 60 g mozzarella, verkruimeld - 3 - 4 snuifjes zeezoutvlokken
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 630.7 kJ / 150.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 179.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Griekse salade met gestoomde kip
Geen beoordelingen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Geen beoordelingen
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Hot dogs
35 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Roergebakken champignons
55min