Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aardappelen schillen
- 600 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 600 g water
Dille-pesto
- 50 g rode uien, gehalveerd
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g pijnboompitten
- 60 g extra vergine olijfolie
- 25 - 30 g verse dille
- 20 g kappertjes op azijn
- 10 g vers geperst citroensap
- 150 g Griekse yoghurt
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
Salade van nieuwe aardappelen en asperges
- 5 eieren
- 1300 g water
- 400 g groene asperges, uiteinden bijgesneden, in tweeën of in drieën gesneden
- 150 g komkommer, in schijfjes (2 mm) (optioneel)
- pijnboompitten geroosterd, als afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2209.2 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 32.8 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 595.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paella met kidneybonen
55 Min
Champignons of zwammen met look
20 Min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15 min
Stevige linzenchili
50 min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Pastasalade met groenten
1 Std.
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Mangosapje met cayennepeper
10 min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Indiase groentencurry
50 min