Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
TM6

Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto

4.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Aardappelen schillen

  • 600 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
  • 600 g water

Dille-pesto

  • 50 g rode uien, gehalveerd
  • 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
  • 50 g pijnboompitten
  • 60 g extra vergine olijfolie
  • 25 - 30 g verse dille
  • 20 g kappertjes op azijn
  • 10 g vers geperst citroensap
  • 150 g Griekse yoghurt
  • ¼ tl zout
  • ¼ tl gemalen zwarte peper

Salade van nieuwe aardappelen en asperges

  • 5 eieren
  • 1300 g water
  • 400 g groene asperges, uiteinden bijgesneden, in tweeën of in drieën gesneden
  • 150 g komkommer, in schijfjes (2 mm) (optioneel)
  • pijnboompitten geroosterd, als afwerking (optioneel)

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2209.2 kJ / 528 kcal
Eiwitten
22.9 g
Koolhydraten
39.1 g
Vetten
32.8 g
Verzadigd vet
7.1 g
Vezels
6.4 g
Natrium
595.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten