Apparaten en Accessoires
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
teentjes knoflook4
-
verse peterselie15 g
-
olijfolie en iets meer om in te vetten100 g
-
citroensap20 g
-
zout2 ½ tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
rode paprika stengels, zaden en vliezen verwijderd, in vieren gesneden400 g
-
rode uien in dunne partjes (± 1 cm)100 g
-
aardappelen in partjes (± 3 cm)100 g
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen in plakjes (0,5 cm)1
-
verse tijm2 takjes
-
verse rozemarijn2 takjes
-
venkelknol in plakjes (± 3 mm)300 g
-
bindsla of Romeinse sla in stukken (± 5 cm)200 g
-
kerstomaten gehalveerd200 g
-
geroosterde rode paprika's (zie tip)140 g
-
gepelde amandelen 15 min geweekt in heet water en uitgelekt100 g
-
brood in plakjes, om op te dienen500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2731.5 mg
Eiwitten
234.6 g
Calorieën
8176.1 kJ /
1954.1 kcal
Vetten
67.7 g
Vezels
15.7 g
Verzadigd vet
12.5 g
Koolhydraten
92.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Vegan jus
40 Min
Zijden tofu cheesecake
Keine Bewertungen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Appeltaart
1 Std.
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Gevulde veggieslakken
45 Min