Compatibele versies
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 4 teentjes knoflook
- 15 g verse peterselie
- 100 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 20 g citroensap
- 2 ½ tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 400 g rode paprika, stengels, zaden en vliezen verwijderd, in vieren gesneden
- 100 g rode uien, in dunne partjes (± 1 cm)
- 100 g aardappelen, in partjes (± 3 cm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- 1 citroen, in plakjes (0,5 cm)
- 2 takjes verse tijm
- 2 takjes verse rozemarijn
- 300 g venkelknol, in plakjes (± 3 mm)
- 200 g bindsla of Romeinse sla, in stukken (± 5 cm)
- 200 g kerstomaten, gehalveerd
- 140 g geroosterde rode paprika's (zie tip)
- 100 g gepelde amandelen, 15 min geweekt in heet water en uitgelekt
- 500 g brood, in plakjes, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 8176.1 kJ / 1954.1 kcal
- Eiwitten
- 234.6 g
- Koolhydraten
- 92.7 g
- Vetten
- 67.7 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 15.7 g
- Natrium
- 2731.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Groene smoothie bowl met gojibessen
Geen beoordelingen
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min