Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
TM6 TM5 TM31

Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
  • 4 teentjes knoflook
  • 15 g verse peterselie
  • 100 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
  • 20 g citroensap
  • 2 ½ tl zout
  • 1 tl gemalen zwarte peper
  • 400 g rode paprika, stengels, zaden en vliezen verwijderd, in vieren gesneden
  • 100 g rode uien, in dunne partjes (± 1 cm)
  • 100 g aardappelen, in partjes (± 3 cm)
  • 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
  • 1 citroen, in plakjes (0,5 cm)
  • 2 takjes verse tijm
  • 2 takjes verse rozemarijn
  • 300 g venkelknol, in plakjes (± 3 mm)
  • 200 g bindsla of Romeinse sla, in stukken (± 5 cm)
  • 200 g kerstomaten, gehalveerd
  • 140 g geroosterde rode paprika's (zie tip)
  • 100 g gepelde amandelen, 15 min geweekt in heet water en uitgelekt
  • 500 g brood, in plakjes, om op te dienen

Voeding
per 1 portie
Calorieën
8176.1 kJ / 1954.1 kcal
Eiwitten
234.6 g
Koolhydraten
92.7 g
Vetten
67.7 g
Verzadigd vet
12.5 g
Vezels
15.7 g
Natrium
2731.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten