Apparaten en Accessoires
Goulash van linzen en champignons
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
rode peper zaden verwijderd, in stukken1
-
water830 g
-
verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden300 g
-
20 g olijfolieolie20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
droge rode linzen250 g
-
zout¼ - ½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
currypoeder1 tl
-
cayennepeper, gemalen2 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen200 g
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
-
stokbrood om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
264.6 mg
Eiwitten
19.4 g
Calorieën
1965.7 kJ /
469.8 kcal
Vetten
24.6 g
Vezels
8.3 g
Verzadigd vet
12.1 g
Koolhydraten
47.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Verwarmende gerechten
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Vegan moussaka
1u. 50min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Aardappelsoep met curry
35min
Boekweit met champignons
25min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Indiase groentencurry
50min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min