Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode peper, zaden verwijderd, in stukken
- 60 g ui gehalveerd
- 830 g water
- 300 g verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden
-
1
volle tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 250 g droge rode linzen
- 20 g tomatenpuree
- 1 tl currypoeder
- 2 snuifjes cayennepeper, gemalen
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ tl peper, gemalen
-
20
g olie
of 20 g olijfolie - 200 g room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- stokbrood, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1965.7 kJ / 469.8 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 264.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische chili
Keine Bewertungen
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Kikkererwten shoarma salade bowl
Keine Bewertungen
Pulled barbecue jackfruit
25min
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Pavlova-toren met gemengde bessen
Keine Bewertungen
Chili non Carne
1 Std.
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen