Apparaten en Accessoires
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
water1550 g
-
wortelen ongeschild, in stukken (4 cm)400 g
-
jasmijnrijst250 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
broccoli in roosjes150 g
-
teentje knoflook1
-
plantaardige olie20 g
-
pindakaas100 g
-
suiker10 g
-
sojasaus30 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
sesamolie10 g
-
rode paprika in dunne schijfjes (± 0,5 x 5 cm)150 g
-
lente-uien in stukken (3 cm)50 g
-
geroosterd en gezouten cashewnoten150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
762.5 mg
Eiwitten
20.5 g
Calorieën
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Vetten
38.9 g
Vezels
8.8 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
88.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Paksoi en ham rijst
40min
Vegetarische bruine rijst
40min
Kip met 'mole verde' saus
1u.
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Stoofgerecht met tofu
30min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
40min
Vegan moussaka
1u. 50min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min