Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1550 g water
- 400 g wortelen, ongeschild, in stukken (4 cm)
- 250 g jasmijnrijst
- 200 g verse champignons, gehalveerd
- 150 g broccoli, in roosjes
- 1 teentje knoflook
- 20 g plantaardige olie
- 100 g pindakaas
- 10 g suiker
- 30 g sojasaus
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 10 g sesamolie
- 150 g rode paprika, in dunne schijfjes (± 0,5 x 5 cm)
- 50 g lente-uien, in stukken (3 cm)
- 150 g geroosterd en gezouten cashewnoten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3159.9 kJ / 755.2 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 88.1 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 762.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash van linzen en champignons
45min
Soba noodle mee goreng
Keine Bewertungen
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Aardappelsoep met curry
35 Min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Kreplach
55 Min