Apparaten en Accessoires
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
water1550 g
-
wortelen ongeschild, in stukken (4 cm)400 g
-
jasmijnrijst250 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
broccoli in roosjes150 g
-
teentje knoflook1
-
plantaardige olie20 g
-
pindakaas100 g
-
suiker10 g
-
sojasaus30 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
sesamolie10 g
-
rode paprika in dunne schijfjes (± 0,5 x 5 cm)150 g
-
lente-uien in stukken (3 cm)50 g
-
geroosterd en gezouten cashewnoten150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
762.5 mg
Eiwitten
20.5 g
Calorieën
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Vetten
38.9 g
Vezels
8.8 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
88.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Worteltaart smoothie bowl
10min
Arabische kip met couscous
45min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Indiase groentencurry
50min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Roergebakken champignons
55min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1u.