Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1550 g water
- 400 g wortelen, ongeschild, in stukken (4 cm)
- 250 g jasmijnrijst
- 200 g verse champignons, gehalveerd
- 150 g broccoli, in roosjes
- 1 teentje knoflook
- 20 g plantaardige olie
- 100 g pindakaas
- 10 g suiker
- 30 g sojasaus
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 10 g sesamolie
- 150 g rode paprika, in dunne schijfjes (± 0,5 x 5 cm)
- 50 g lente-uien, in stukken (3 cm)
- 150 g geroosterd en gezouten cashewnoten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3159.9 kJ / 755.2 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 88.1 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 762.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Noten bolognese
35min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Gestoomde Chinese groenten
Geen beoordelingen
Broccoli-ham omelet
35min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Vegetarische bruine rijst
40min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 dk
Gnocchi Tricolore
35min
Groene bron
10min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Zomerse pastasalade
30 dk