Apparaten en Accessoires
Aardappelsoep met curry
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
Aardappelen schillen
-
bloemige aardappelen ongeschild (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
water600 g
Aardappelsoep met curry
-
uien gehalveerd120 g
-
wortelen in stukken120 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
baconblokjes (optioneel)200 g
-
currypoeder1 el
-
water800 g
-
2 tl kippenbouillonpastagroentebouillonpasta2 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
gedroogde marjolein1 el
-
pimentbessen (optioneel)3
-
Dijon mosterd1 el
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
80 - 100 g kokosmelk, uit blikroom, min. 30% vet60 - 80 g
-
verse peterseliebladeren grof gehakt, om te bestrooien
-
brood (optioneel) in plakjes gesneden, om op te dienen
-
room, min. 30% vet om te besprenkelen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
674 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1227.3 kJ /
293.4 kcal
Vetten
14.7 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraten
37.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Roergebakken champignons
55min
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Mini kerstboompjes
45min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Borscht
50min
Ezogelin Soep
1u. 5min
Linzensoep met spinazie
50min
Zalmburgers
25min
Alpengratin
50min