Apparaten en Accessoires
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
Voorbereiding 5min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
varkensvlees stukken, pezenvrij, zonder been in reepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken410 g
-
5 g rijstazijnShaoxing rijstwijn (optioneel)5 g
-
lichte sojasaus10 g
-
donkere sojasaus5 g
-
oestersaus10 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder1 tl
-
suiker1 tl
-
zout1 tl
-
zwarte azijn Chinkiang10 g
-
gemalen witte peper½ - 1 tl
-
shiitake, vers10 - 12
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
901.5 mg
Eiwitten
16.7 g
Calorieën
1962.4 kJ /
469 kcal
Vetten
19.1 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
56.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Paksoi en ham rijst
40min
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Griekse varkensstoofpot
45min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min