Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Kalamata olijven, ontpit
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 30 g bloem
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 180 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt
- 1 tl paprikapoeder
- 600 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1 tl zout
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper, naar smaak
- 1 pak bladerdeeg (275 g)
- 1 eierdooier, licht opgeklopt, om te kleuren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1612 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Spaghetti carbonara
40 min
Cheesecake
1 godz. 30 min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Abrikozenlikeur
30 min
Kip met amandelen
25 min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Kip garam masala
50min
Gemalen kip in tomatensaus
30 min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 godz. 30 min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min