Apparaten en Accessoires
Mediterrane kippenpastei
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
Kalamata olijven, ontpit70 g
-
olijfolie30 g
-
ui in 4 gesneden150 g
-
teentjes knoflook2
-
bloem30 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt180 g
-
paprikapoeder1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)600 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
bladerdeeg (275 g)1 pak
-
eierdooier licht opgeklopt, om te kleuren1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
1612 kJ /
385 kcal
Vetten
19 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
24 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkere kip
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Spaanse brunch
1u. 15min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1u. 30min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Vier kazen flatbread om te delen
40min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5u.
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Vegan bananen-kokoscake
Geen beoordelingen
Kabeljauw met citrusboter
50min
Griekse varkensstoofpot
45min
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min