Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Kalamata olijven, ontpit
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 30 g bloem
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 180 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt
- 1 tl paprikapoeder
- 600 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1 tl zout
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper, naar smaak
- 1 pak bladerdeeg (275 g)
- 1 eierdooier, licht opgeklopt, om te kleuren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1612 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 godz. 15 min
Cottage pie
1h 10min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Geen beoordelingen
Runderpastei met bier
1h 40min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 godz. 15 min
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Kip garam masala
50min