Mediterrane kippenpastei
TM5 TM6

Mediterrane kippenpastei

4.2 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 70 g Kalamata olijven, ontpit
  • 30 g olijfolie
  • 150 g ui, in 4 gesneden
  • 2 teentjes knoflook
  • 30 g bloem
  • 400 g gehakte tomaten, uit blik
  • 180 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt
  • 1 tl paprikapoeder
  • 600 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
  • 1 tl zout
  • 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper, naar smaak
  • 1 pak bladerdeeg (275 g)
  • 1 eierdooier, licht opgeklopt, om te kleuren

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1612 kJ / 385 kcal
Eiwitten
29 g
Koolhydraten
24 g
Vetten
19 g
Vezels
4.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten