Apparaten en Accessoires
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
Voorbereiding 15min
Totaal 4u. 45min
4 porties
Ingrediënten
Kippendijen en rode paprikasaus
-
teentjes knoflook gehalveerd2 - 3
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
rijpe tomaten in stukken150 g
-
rode paprika in stukken300 g
-
chilipoeder (optioneel)1 el
-
paprikapoeder1 el
-
verse peterselie10 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
rode wijnazijn20 g
-
suiker15 g
-
gemalen peper½ tl
-
ontveld en ontbeende kippendijen800 g
-
kippenbouillon (zie tips)250 g
-
zout1 tl
Rijst
-
water600 g
-
zout1 tl
-
rijst300 g
-
citroen in vieren gesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
327 mg
Eiwitten
35 g
Calorieën
2706 kJ /
646 kcal
Vetten
24 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
70 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Groentenbouillonpasta
45min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Thaise burgers
35min
Loempia’s
55min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Tomatenrijst
30min
Worst met erwtenrisotto
30min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Geroerbakte groenten
10min