Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Knoedeldeegvellen
- 150 g water, plus extra indien nodig
- 300 g bloem
- 1 el olie, plus extra om in te vetten
- ¼ tl zout
Vulling en knoedels
- 400 g witte koolbladeren, in stukken
- 1 ½ tl zout
- 350 g varkensgehakt
- 530 g water
- 20 g sojasaus
-
10
g rijstwijn
of 10 g sake - ½ tl suiker
- ½ tl gemalen peper
- 1 tl lichte sesamolie (15 g)
- bloem, om te bestrooien
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Mini champignon pasteitjes
1小时 45 分钟
Bearnaisesaus
15min
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
XXL kip pastei
Keine Bewertungen
Dropijs
8 godz. 30 min
Dim sum 'Sieuw mai'
Keine Bewertungen
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min
Glutenvrij Focacciabrood
1 Std.