Apparaten en Accessoires
Koken van jasmijnrijst
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
jasmijnrijst200 - 400 g
-
water300 - 580 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
331.3 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
1124.7 kJ /
268.3 kcal
Vetten
3.5 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
53.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rijstkoker modus
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Stoofpotje van Aubrac
17u. 30min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Zoetzure vis met rijst
1u. 5min
Gestoomde rijst
25min
Koken van basmatirijst
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
200 g ui kleuren
25min
Omelet van eiwit
35min
Peren in rode wijn
3u. 20min
Kleverige sesamkip
40min