Apparaten en Accessoires
Koken van jasmijnrijst
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
jasmijnrijst200 - 400 g
-
water300 - 580 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
331.3 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
1124.7 kJ /
268.3 kcal
Vetten
3.5 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
53.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rijstkoker modus
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Gestoomde Chinese groenten
30min
Ovengebakken Groentechips
1u. 45min
Boeddha bowl met kip
1u.
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Bosbessen cheesecake-ijs
14u. 35min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Geen beoordelingen
Koken van basmatirijst
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
400-500 g ui karameliseren
50min
Karamel varkensvlees
45min