Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g olijfolie
- 500 g ui, in vieren gesneden
- 8 teentjes knoflook
- 1300 g rundergehakt, in stukken (3 cm)
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 100 g water
- 50 g tomatenpuree
- 2 tl suiker
- 3 tl zout
- 2 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gerookt paprikapoeder
- 2 ½ el gedroogde oregano
- 1 ½ tl gemalen komijn
- 1 - 2 tl gemalen cayennepeper, naar smaak
- 4 gedroogde laurierbladeren
- 4 kruidnagels
- 1600 g kidneybonen, uit blik (4 blikken van 400 elk)
- 60 g donkere chocolade, in stukken (1 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1949 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1075 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Tomaat basilicum spread
5 min
Kipnuggets
40 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40 min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Geen beoordelingen
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Romige courgettensoep
35 min
Karamelsaus
1h 30min