Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olie, voor het invetten
- 2 - 4 verse kaffir limoenbladeren (zie tip), steeltjes verwijderd
- 100 g verse sperziebonen, gepunt
-
2
lente-uien (ca. 40 g) in stukken
of 2 sjalotten (ca. 40 g) in stukken - 600 g witvisfilets (bijv. kabeljauw, snapper, baars), in stukken (3-4 cm)
- 30 - 50 g Thaise rode currypasta
-
60
g kokosroom
of 30 g kokosroompoeder, verdund in 30 g warm water - 1 eiwit
- ½ - 1 tl zout
- 1000 g water
- 1 verse chilipeper, in dunne plakjes, om te garneren
- Voeding
- per 3 stuks
- Calorieën
- 840 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Citroenijs
8h 30min
Kikkererwten shoarma salade bowl
Geen beoordelingen
Knolselder parmigiana
Geen beoordelingen
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Borscht
50 min.
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Loempia’s
55 Min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1hod.
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min