Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olie, voor het invetten
- 2 - 4 verse kaffir limoenbladeren (zie tip), steeltjes verwijderd
- 100 g verse sperziebonen, gepunt
-
2
lente-uien (ca. 40 g) in stukken
of 2 sjalotten (ca. 40 g) in stukken - 600 g witvisfilets (bijv. kabeljauw, snapper, baars), in stukken (3-4 cm)
- 30 - 50 g Thaise rode currypasta
-
60
g kokosroom
of 30 g kokosroompoeder, verdund in 30 g warm water - 1 eiwit
- ½ - 1 tl zout
- 1000 g water
- 1 verse chilipeper, in dunne plakjes, om te garneren
- Voeding
- per 3 stuks
- Calorieën
- 840 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Ovengebakken groentechips
Geen beoordelingen
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50min
Karamelijs
Geen beoordelingen
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Kreplach
55min
Kippennoedelsoep
1h 35min