Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g rode uien, gehalveerd
of 200 g uien, gehalveerd - 20 g teentjes knoflook
- 1 verse rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd, pas aan naar smaak
- 10 g olijfolie
-
750
g tomaten, in stukken
of 750 g tomaten uit blik - 200 g paprikamengeling (bv. rood en groen), in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)
- 1 - 1 ½ tl zout
- 150 g zoete maïskorrel, uit blik, uitgelekt
- 500 g kidneybonen, uit blik, uitgelekt (ong. 800 g voor het uitlekken)
-
6
soja- en champignonworst, vegetarisch (450-600 g)
of 6 vegetarische worst of naar keuze -
3 - 4
takjes verse koriander, enkel de blaadjes
of 3 - 4 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1745 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Paella met kidneybonen
55 min
Chili non Carne
1h
Arabische kip met couscous
45min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Ratatouille
40min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Champignontaart
Geen beoordelingen
Mexicaanse kippensoep
40min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min