Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g rode uien, gehalveerd
of 200 g uien, gehalveerd - 20 g teentjes knoflook
- 1 verse rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd, pas aan naar smaak
- 10 g olijfolie
-
750
g tomaten, in stukken
of 750 g tomaten uit blik - 200 g paprikamengeling (bv. rood en groen), in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)
- 1 - 1 ½ tl zout
- 150 g zoete maïskorrel, uit blik, uitgelekt
- 500 g kidneybonen, uit blik, uitgelekt (ong. 800 g voor het uitlekken)
-
6
soja- en champignonworst, vegetarisch (450-600 g)
of 6 vegetarische worst of naar keuze -
3 - 4
takjes verse koriander, enkel de blaadjes
of 3 - 4 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1745 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili non Carne
1 godz.
Stevige linzenchili
50 min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nessuna valutazione
Rabarber, gember en citroen risotto
Nessuna valutazione
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Nessuna valutazione
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 godz.
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 min
Paella met kidneybonen
55 min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Indiase groentencurry
50 min
Borscht
50 min