Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g rode uien, gehalveerd
of 200 g uien, gehalveerd - 20 g teentjes knoflook
- 1 verse rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd, pas aan naar smaak
- 10 g olijfolie
-
750
g tomaten, in stukken
of 750 g tomaten uit blik - 200 g paprikamengeling (bv. rood en groen), in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)
- 1 - 1 ½ tl zout
- 150 g zoete maïskorrel, uit blik, uitgelekt
- 500 g kidneybonen, uit blik, uitgelekt (ong. 800 g voor het uitlekken)
-
6
soja- en champignonworst, vegetarisch (450-600 g)
of 6 vegetarische worst of naar keuze -
3 - 4
takjes verse koriander, enkel de blaadjes
of 3 - 4 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1745 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Paella met kidneybonen
55min
Stoofgerecht met tofu
30min
Energieballen
30min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Goulash van linzen en champignons
45min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Vegetarische bonenburger
1h 20min