Apparaten en Accessoires
Vegetarische chili
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 5min
6 porties
Ingrediënten
-
200 g uien, gehalveerdrode uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook20 g
-
verse rode chilipeper zaadlijsten verwijderd, pas aan naar smaak1
-
olijfolie10 g
-
750 g tomaten uit bliktomaten in stukken750 g
-
paprikamengeling (bv. rood en groen), in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)200 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
zoete maïskorrel, uit blik uitgelekt150 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (ong. 800 g voor het uitlekken)500 g
-
6 vegetarische worst, of naar keuzesoja- en champignonworst, vegetarisch (450-600 g)6
-
3 - 4 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjesverse koriander enkel de blaadjes3 - 4 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24 g
Calorieën
1745 kJ /
418 kcal
Vetten
21 g
Vezels
13.3 g
Koolhydraten
27 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Fideuá van groenten
40min
Ratatouille
40min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Paella met kidneybonen
55min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Stoofgerecht met tofu
30min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min