Apparaten en Accessoires
Siciliaanse Garnalensalade
Voorbereiding 25min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
rode uien in ringen (1-2 mm)200 g
-
rode wijnazijn naar smaak30 - 40 g
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
40 g citroensap, vers geperst, vers geperstlimoensap vers geperst40 g
-
zout½ theelepel
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
water300 g
-
grote rauwe garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd (ong. 1 kg garnalen in schaal)500 g
-
zout plus extra naar smaak
-
1 citroen, in schijfjes (2-3 mm)limoenen in schijfjes (2-3 mm)1 - 2
-
venkelknol in schijfjes (1-2 mm)200 g
-
kerstomaten gehalveerd400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
785 kJ /
187 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Mangosapje met cayennepeper
10min
Enchiladas met rundvlees
30min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Arabische kip met couscous
45min
Kip met amandelen
25min