Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g gepelde walnoten
- 40 g extra vergine olijfolie
- 50 g Dijon mosterd
- 20 g ciderazijn
- 1 - 2 snuifjes zout
- 1 - 2 snuifjes zwarte peper, gemalen
- 500 g water
- 500 g peren, geschild en in stukken
- 100 g bacon, in blokjes gesneden
- 300 g salade bladeren elke soort, versnipperd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1803 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 702 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Tonijnkroketten
1h 30min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Geen beoordelingen
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Taart met peer en brie
1h 10min