Apparaten en Accessoires
Paksoi en ham rijst
Voorbereiding 5min
Totaal 40min
3 porties
Ingrediënten
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
teentjes knoflook2
-
lente-uien wit en groen gedeelte, in plakjes40 g
-
olie20 g
-
gekookte ham in stukken (2 cm)200 g
-
paksoi (± 1 stuk), in stukken (3 cm)150 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken360 g
-
Shaoxing rijstwijn10 g
-
rijstazijn5 g
-
lichte sojasaus20 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 3 porties
Natrium
5453.2 mg
Eiwitten
54.9 g
Calorieën
6149.4 kJ /
1469.7 kcal
Vetten
39.2 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
215.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Vegetarische bruine rijst
40min
Smoothie
5min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20min
Vastensoep
30min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Soba noodle mee goreng
40min
Pasta met prei en ajvar
30min
Rijst met groentemix
55min
Veelzijdige stevige soep
50min