Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g korte korrel rijst, japonica
- 2 teentjes knoflook
- 40 g lente-uien, wit en groen gedeelte, in plakjes
- 20 g olie
- 200 g gekookte ham, in stukken (2 cm)
- 150 g paksoi (± 1 stuk), in stukken (3 cm)
- 360 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 10 g Shaoxing rijstwijn
- 5 g rijstazijn
- 20 g lichte sojasaus
- 1 tl zout
- Voeding
- per 3 porties
- Calorieën
- 6149.4 kJ / 1469.7 kcal
- Eiwitten
- 54.9 g
- Koolhydraten
- 215.7 g
- Vetten
- 39.2 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 5453.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Cholent
Geen beoordelingen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Vegetarische Wellington
2sa 10 dk
Vegetarische bruine rijst
40min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 min
Koken van speltgraan
Geen beoordelingen
Chili con carne
40min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min