Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g korte korrel rijst, japonica
- 2 teentjes knoflook
- 40 g lente-uien, wit en groen gedeelte, in plakjes
- 20 g olie
- 200 g gekookte ham, in stukken (2 cm)
- 150 g paksoi (± 1 stuk), in stukken (3 cm)
- 360 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 10 g Shaoxing rijstwijn
- 5 g rijstazijn
- 20 g lichte sojasaus
- 1 tl zout
- Voeding
- per 3 porties
- Calorieën
- 6149.4 kJ / 1469.7 kcal
- Eiwitten
- 54.9 g
- Koolhydraten
- 215.7 g
- Vetten
- 39.2 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 5453.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Rucola taart
Geen beoordelingen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Vegetarische bruine rijst
40min
Iers sodabrood
Geen beoordelingen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Groen gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 min