Apparaten en Accessoires
Boekweit met champignons
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
hazelnoten geschild30 g
-
verse peterseliebladeren10 g
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
250 g verse champignons, de Paris, in stukken (2-3 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)250 g
-
witte wijn60 g
-
boekweitkorrels gespoeld250 g
-
water400 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
boter20 g
-
gorgonzola in stukken50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
448.1 mg
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Vetten
19.6 g
Vezels
8.7 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
53.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Bloemkool korma
2u. 20min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Goulash van linzen en champignons
45min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Soba noodle mee goreng
40min
Gazpacho
1u. 15min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Noten bolognese
35min
Indiase groentencurry
50min