Apparaten en Accessoires
Zoete aardappellasagne
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 20min
6 porties
Ingrediënten
-
zoete aardappelen (ca. 600 g), geschild en in de lengte in dunne plakken gesneden (ca. 3-5 mm)2
Plantaardige béchamelsaus
-
plantaardige melk naar keuze500 g
-
maïszetmeel50 g
-
veganistische margarine (zie tips)30 g
-
voedingsgist (zie tips)40 g
-
zout¼ tl
Lasagne
-
gele ui in vieren gesneden1
-
selderstengel in stukken gesneden (ongeveer 2-3 cm)1
-
wortel in stukken gesneden (ongeveer 2-3 cm)1
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
gedroogde oregano1 tl
-
driekleurige quinoa170 g
-
water, gefilterd200 g
-
tomatenpuree2 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
bouillonpasta (zie tips)1 tl
-
rode wijnazijn1 el
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
vegan kaas geraspt (zie Tips)80 g
-
verse basilicumbladeren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16.3 g
Calorieën
1835.8 kJ /
437.1 kcal
Vetten
14.3 g
Vezels
13.5 g
Koolhydraten
55.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Ninguna valoración
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Stevige linzenchili
50min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Ninguna valoración
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Ninguna valoración
Groentepannenkoekjes
20min
Vegetarische chili
35min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Quiche met Ricotta en Paprika
Ninguna valoración
Miso Udon Noedels
20min