Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bladerdeeg (zie tip)
- bloem, voor de vorm
- boter, voor de vorm
- 300 g roomkaas met kruiden (type Boursin)
- 3 snuifjes zout
- 3 snuifjes gemalen peper
- 2 courgettes
- 2 wortelen
- 1 aubergine
- 1 tomaat, geel
- 1 tomaat, groen
- 1 scheutje olijfolie
- 10 - 12 verse basilicumbladeren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1919.2 kJ / 461.2 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 35.2 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 373.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
No ratings
Gekruide lamstaart
No ratings
Gestoomde spinaziecake
35 min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
No ratings
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30 min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Chilli con carne
35 min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min