Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Walnotenpesto
- 50 g pecorino kaas, in stukken
- 50 g walnoten, gepeld
- 50 g verse peterseliebladeren
- 100 g olijfolie
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
Cassoulet
- 20 g olijfolie
- 3 teentjes knoflook, gehalveerd
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 120 g wortelen, in stukken (2 cm)
- 60 g selderij bladeren, in partjes (2 cm)
- 200 g witte bonen, uit blik, een nacht geweekt
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 400 g tomatensaus
- 200 g groentenbouillon
- 1 ½ tl gedroogde oregano
- 1 tl zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2638 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 17 g
- Natrium
- 604 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli con carne
35 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Pompoenrisotto met spek
25 min
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Boekweit met champignons
25 min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min