Apparaten en Accessoires
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
2 porties
Ingrediënten
Forel in Parmezaan-macadamia korst
-
zalmforelfilets (± 200 g)2
-
zout¼ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
1 sinaasappel, 1 stuk schil (1 x 2 cm) en het sapcitroen 1 stuk schil (1 x 2 cm) en het sap1
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
macadamia noten gegrild en gezouten40 g
-
zachte boter10 g
-
gedroogde tijm1 tl
Rode bietensalade
-
rode bieten (1-2 bieten), in stukken160 g
-
appel (± 100 g), in vieren gesneden1
-
wortelen (1-2 wortelen), in stukken100 g
-
peterseliewortel (1-2 peterselie), fijngehakt70 g
-
olijfolie10 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
53 g
Calorieën
2499 kJ /
597 kcal
Vetten
31 g
Vezels
7.2 g
Koolhydraten
25 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low Carb recepten
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Geen beoordelingen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Aromatische kipcurry
1u.
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1u. 40min
Soba noodle mee goreng
40min
Noten bolognese
35min