Compatibele versies
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Forel in Parmezaan-macadamia korst
- 2 zalmforelfilets (± 200 g)
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
-
1
citroen, 1 stuk schil (1 x 2 cm) en het sap
of 1 sinaasappel, 1 stuk schil (1 x 2 cm) en het sap - 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 40 g macadamia noten, gegrild en gezouten
- 10 g zachte boter
- 1 tl gedroogde tijm
Rode bietensalade
- 160 g rode bieten (1-2 bieten), in stukken
- 1 appel (± 100 g), in vieren gesneden
- 100 g wortelen (1-2 wortelen), in stukken
- 70 g peterseliewortel (1-2 peterselie), fijngehakt
- 10 g olijfolie
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2499 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Balletjes met aubergines
1hod.
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Koolstoofpot met kalkoen
Geen beoordelingen
Rode kool cups met kip
25min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1hod. 10min
Spinazierisotto met asperges
40min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min