Compatibele versies
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Forel in Parmezaan-macadamia korst
- 2 zalmforelfilets (± 200 g)
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
-
1
citroen, 1 stuk schil (1 x 2 cm) en het sap
of 1 sinaasappel, 1 stuk schil (1 x 2 cm) en het sap - 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 40 g macadamia noten, gegrild en gezouten
- 10 g zachte boter
- 1 tl gedroogde tijm
Rode bietensalade
- 160 g rode bieten (1-2 bieten), in stukken
- 1 appel (± 100 g), in vieren gesneden
- 100 g wortelen (1-2 wortelen), in stukken
- 70 g peterseliewortel (1-2 peterselie), fijngehakt
- 10 g olijfolie
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2499 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 godz.
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 godz.
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
1hod. 50min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 godz.
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Koolstoofpot met kalkoen
Geen beoordelingen