Apparaten en Accessoires
Mini champignon pasteitjes
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 45min
4 stuks
Ingrediënten
-
300 g volkoren tarwebloembloem300 g
-
water ijskoud80 g
-
boter in stukken220 g
-
gemalen nootmuskaat2 - 3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ tl
-
80 g Parmezaanse kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken80 g
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
teentjes knoflook2
-
400 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in plakjes400 g
-
room, min. 30% vet80 g
-
gemalen zwarte peper2 - 3 snuifjes
-
verse tijm als afwerking
-
ei losgeklopt, om te kleuren1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
909.1 mg
Eiwitten
19.7 g
Calorieën
3656.7 kJ /
874 kcal
Vetten
60.6 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
37.3 g
Koolhydraten
65.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Kreplach
55min
Vegetarische Wellington
2u. 10min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Geen beoordelingen
Cheesecake likeur
10min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1u.
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Gezouten karameltaart
2u. 40min