Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g ui, in helften
- 80 g extra vergine olijfolie
- 450 g tomatenpulp (passata)
- 50 g water
- 2 ½ tl zout
- 3 bladeren basilicum, vers, gewassen en gedroogd
- 80 g rode paprika, in stukken (1 tot 1,5 cm)
- 80 g gele paprika, in stukken (1 tot 1,5 cm)
- 150 g aubergines, in stukken (1 tot 1,5 cm)
- 300 g courgettes, in schijfjes (3 tot 5 mm)
- 30 g meel
- 300 g melk
- 1 snuifje versgemalen zwarte peper
- 1 snuifje nootmuskaat
- 4 eieren
- 6 sneetjes wit casinobrood, zonder korst
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1427 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 22.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 godz. 35 min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15 min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Ontbijt gebak
40 Min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Aardappelgoulash
1 Std.
Kwarktaart in potjes
4u.
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 Std.
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 Min