Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 140 g extra vergine olijfolie
- 60 g witte azijn
- 30 g citroensap
- 1 tl Dijon mosterd
- 15 g ahornsiroop
- 5 tl gedroogde basilicum
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
Rode biet
- 800 g rauwe rode bieten, in hun geheel, klein van formaat
- 1110 g water
- 115 g rucola
- 225 g burrata
- 2 el granaatappelpitten (optioneel)
- 2 el pecannoten, gehakt (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 418.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Geen beoordelingen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Gekruide lamstaart
40 Min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Roze roerei
Geen beoordelingen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 Std. 20 Min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min