Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 140 g extra vergine olijfolie
- 60 g witte azijn
- 30 g citroensap
- 1 tl Dijon mosterd
- 15 g ahornsiroop
- 5 tl gedroogde basilicum
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
Rode biet
- 800 g rauwe rode bieten, in hun geheel, klein van formaat
- 1110 g water
- 115 g rucola
- 225 g burrata
- 2 el granaatappelpitten (optioneel)
- 2 el pecannoten, gehakt (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 418.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 min
Gele smoothie bowl
2h 20min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Brownies van zoete aardappel
1h
Turkse gekruide lamshapjes
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20 min
Mango mojito
15min