Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 140 g extra vergine olijfolie
- 60 g witte azijn
- 30 g citroensap
- 1 tl Dijon mosterd
- 15 g ahornsiroop
- 5 tl gedroogde basilicum
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
Rode biet
- 800 g rauwe rode bieten, in hun geheel, klein van formaat
- 1110 g water
- 115 g rucola
- 225 g burrata
- 2 el granaatappelpitten (optioneel)
- 2 el pecannoten, gehakt (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 418.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperge-watermeloen salade
40min
Tomaat basilicum spread
5 min
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Amandelpap
10 min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Geen beoordelingen
Guacamole
5 min
Spaghetti carbonara
30min
Zoet ontbijtbrood
1h 30min
Iers sodabrood
Geen beoordelingen
Aardbeienmojito
10 min
Hummus van rode biet
10 min