Apparaten en Accessoires
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 25min
8 porties
Ingrediënten
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (optioneel)2 el
-
pecannoten (optioneel) gehakt2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
418.1 mg
Eiwitten
8.2 g
Calorieën
1234.5 kJ /
295 kcal
Vetten
24.2 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
12.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Bloemige Focaccia
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
50min
Vegan boter
Geen beoordelingen
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Bloemkool korma
2u. 20min
Rode bietensalade
10min
Tomaat en Chili jam
1u. 15min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Green Godess Salade
20min
Soba noodle mee goreng
40min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min