Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 100 g wortelen, in stukken
- 100 g selderstengel, in stukken
- 20 g olijfolie
- 50 g tomatenpuree
- 150 g sojavlees, fijn
- 400 g tomatenblokjes uit blik ( ong. 2 blikken)
- 2 tl zout
- ¼ tl chilipoeder
- 1000 g courgette, in dunne stroken (vergelijkbaar met noedels, zie tip)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1104 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 11.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoasalade
40min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Boekweit met champignons
25 min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Glutenvrij Focacciabrood
1 godz.
Curryworst en linzen
1 godz.
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min