Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gestoomde bieten
- 700 g water
- 900 g rauwe babybieten, rood, geschild en in kwarten of achtsten gesneden
- 4 knoflookteentjes, geplet
- 2 takjes verse tijm, alleen de blaadjes
- 20 curry blad, vers plus extra om te serveren
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen
- zeezout naar smaak
- zwarte peper, gemalen naar smaak
- 1 el sherryazijn
Walnotensaus
- 80 g gepelde walnoten
- 150 g gele ui, in tweeën gesneden
- 2 el extra vergine olijfolie
- 125 g plantaardige melk, naar smaak
- 20 - 30 g sherryazijn
- ¼ tl pure ahornsiroop
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- pijnboompitten, geroosterd, om te serveren (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2062.3 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 41.5 g
- Vezels
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Hugo spritz
Geen beoordelingen
Virgin chai vanille cocktail
Geen beoordelingen
Ovengebakken groentechips
Geen beoordelingen
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Pisco sour
Geen beoordelingen
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
350 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen