Apparaten en Accessoires
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
12 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
Deeg
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
zongedroogde tomaten30 g
-
water130 g
-
melk100 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld25 g
-
bloem500 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 ½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
olijfolie om in te vetten1 el
-
paneermeel om te bestrooien2 el
-
rode pesto50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
235.3 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1146 kJ /
273.9 kcal
Vetten
9.7 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
36.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Runderpastei met bier
1u. 40min
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Hongaarse champignonsoep
30min
Aardappel flatbread
12u.
Rundvlees Stroganoff
1u.
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Kipsatés met pindasaus
2u.