Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
Deeg
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 30 g zongedroogde tomaten
- 130 g water
- 100 g melk
- 1 tl suiker
- 25 g verse gist, verkruimeld
- 500 g bloem
- 40 g olijfolie
- 1 ½ tl zout
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 el olijfolie, om in te vetten
- 2 el paneermeel, om te bestrooien
- 50 g pesto rosso
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 235.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Yoghurtijs met mango
12 Std.
Mosselen met frietjes
45 Min
Champignon- en chocolademuffins
1sa
Basis brooddeeg
5 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Indische kippenburger
4 godz.
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min