Apparaten en Accessoires
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
12 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
Deeg
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
zongedroogde tomaten30 g
-
water130 g
-
melk100 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld25 g
-
bloem500 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 ½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
olijfolie om in te vetten1 el
-
paneermeel om te bestrooien2 el
-
rode pesto50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
235.3 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1146 kJ /
273.9 kcal
Vetten
9.7 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
36.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Omelet Caprese
30min
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1u.
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Japanse kip curry
55min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Mediterrane kippenpastei
50min
Kerstman macarons
3u. 20min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1u.