Apparaten en Accessoires
Kerst stol
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 20min
12 sneetjes
Ingrediënten
Stol
-
gedroogde vruchten mengeling in kleine stukken80 g
-
rozijnen40 g
-
krenten40 g
-
80 g brandyrum80 g
-
citroen enkel de zeste, geen wit½
-
zachte boter80 g
-
kristalsuiker70 g
-
volle melk90 g
-
water60 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier van medium ei (53-63 g)1
-
1 el gedroogde gistverse gist verkruimeld30 g
-
natuurlijk amandel extract1 tl
-
bloem en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen550 g
-
amandelvlokken20 g
Glazuur
-
suiker180 g
-
citroensap20 - 40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
1625 kJ /
387 kcal
Vetten
8.5 g
Vezels
2.8 g
Koolhydraten
67 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Brioche
5h
Pruimenjam
55min
Crème karamel (flan)
5h 30min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Snelle chocolade amandel fudge
Ninguna valoración
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Aardbeienpudding
2h 10min
Bessenjamtaart
2h 35min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Amaretti van abrikoos
40min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min