Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stol
- 80 g gedroogde vruchten mengeling, in kleine stukken
- 40 g rozijnen
- 40 g krenten
-
80
g rum
of 80 g brandy - ½ citroen, enkel de zeste, geen wit
- 80 g zachte boter
- 70 g basterdsuiker
- 90 g volle melk
- 60 g water
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 1 eierdooier, van medium ei (53-63 g)
-
30
g verse gist, verkruimeld
of 1 el gedroogde gist - 1 tl natuurlijk amandel extract
- 550 g bloem, en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen
- 20 g amandelvlokken
Glazuur
- 180 g suiker
- 20 - 40 g citroensap
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 1625 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Koffielikeur
40 Min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 godz. 50 min
Vijgenmosterd
25min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Pommes Dauphine
1h 40min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Gestoomde broodjes
2 Std. 10 Min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min