Apparaten en Accessoires
Kerst stol
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 20min
12 sneetjes
Ingrediënten
Stol
-
gedroogde vruchten mengeling in kleine stukken80 g
-
rozijnen40 g
-
krenten40 g
-
80 g brandyrum80 g
-
citroen enkel de zeste, geen wit½
-
zachte boter80 g
-
kristalsuiker70 g
-
volle melk90 g
-
water60 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier van medium ei (53-63 g)1
-
1 el gedroogde gistverse gist verkruimeld30 g
-
natuurlijk amandel extract1 tl
-
bloem en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen550 g
-
amandelvlokken20 g
Glazuur
-
suiker180 g
-
citroensap20 - 40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
1625 kJ /
387 kcal
Vetten
8.5 g
Vezels
2.8 g
Koolhydraten
67 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Soezendeeg
2u.
Napoleon hoedjes
Geen beoordelingen
Chocolade salami
3u. 10min
Bessenlikeur
30min
Bessenjamtaart
2u. 35min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Sangria
10min
Vloeibare custard
Geen beoordelingen
Bellini cocktail
5min
Advocaat
10min