Apparaten en Accessoires
Rabarbertaart
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
8 stuks
Ingrediënten
De bakvorm
-
zachte boter om in te vetten½ el
De taart
-
hazelnoten150 g
-
suiker100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
boter in stukken (2 cm)80 g
-
water60 g
-
zout¼ tl
-
rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)500 g
-
room, 25% v.g240 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
8.8 g
Calorieën
1874 kJ /
450 kcal
Vetten
29 g
Koolhydraten
35 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Spek en fontina gerolde pizza
Geen beoordelingen
Broodkruimels
5min
Vegan kruimeldeeg
45min
Pruimentaart
1u. 30min
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Bessenjamtaart
2u. 35min
Frangipane met peer
1u. 30min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Geen beoordelingen
Omelet met gehakt
1u. 10min
Sinaasappelcake
1u.
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3u.