Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De bakvorm
- ½ el zachte boter, om in te vetten
De taart
- 150 g hazelnoten
- 100 g suiker
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 80 g boter, in stukken (2 cm)
- 60 g water
- ¼ tl zout
- 500 g rabarber, geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)
- 240 g room, 25% v.g
- 2 eieren
- 20 g maïzena (zetmeel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1874 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaanse brunch
1 Std. 15 Min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 min
Driekoningentaart met hazelnoten
Geen beoordelingen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Moussaka met linzen
2h 20min
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Appeltaart
1h