Apparaten en Accessoires
Glutenvrij Focacciabrood
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
12 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
amandelen, gepeld55 g
-
maïzena (zetmeel)220 g
-
glutenvrij witte bloem110 g
-
instantgist2 ½ tl
-
suiker2 tl
-
xanthaangom (optioneel)2 tl
-
fijn zout2 tl
-
water310 - 350 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprekeleng
-
verse rozemarijn enkel de naalden1 takje
-
grof zout1 tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprenkeleng
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3 g
Calorieën
633.8 kJ /
151.5 kcal
Vetten
4.4 g
Koolhydraten
24.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1u. 15min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Kleine aspergeflans
55min
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Rode bietensalade
10min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Gekruide kersenbrioche-krans
2u. 20min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Glutenvrij chocoladebrood
1u. 10min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Burrito ontbijt
Geen beoordelingen
Boerenbrood
2u.