Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olijfolie
- 55 g amandelen, gepeld
- 220 g maïzena (zetmeel)
- 110 g glutenvrij witte bloem
- 2 ½ tl instantgist
- 2 tl suiker
- 2 tl xanthaangom (optioneel)
- 2 tl fijn zout
- 310 - 350 g water
- g olijfolie, plus extra om in te vetten en te besprekelen
- 1 takje verse rozemarijn, enkel de naalden
- 1 tl grof zout
- g olijfolie, plus extra om in te vetten en te besprenkelen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 633.8 kJ / 151.5 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Koken van bulgur
35 min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Nessuna valutazione
Driekoningentaart 100% chocolade
1hod. 35min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Yoghurt met appel en bosbessen
12 godz. 40 min
Focaccia met uien
1h 30 min
Turkse flatbreads
2h 10min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Snel bladerdeeg
1h 20min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Gestoomde broodjes
2h 10min