Apparaten en Accessoires
Sous-vide peren met kaneel
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
3 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
1024 kJ /
244 kcal
Vetten
3 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
48 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Ninguna valoración
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Ninguna valoración
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Ninguna valoración
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Ninguna valoración
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Bessencurd
20min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Ninguna valoración
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
Kruiden en Cashew dip
8h 10min
Kerstman macarons
3h 20min
Aardbeienjam
1h 5min