Apparaten en Accessoires
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Voorbereiding 20min
Totaal 4u. 25min
4 porties
Ingrediënten
Barbecuesaus
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie100 g
-
100 g groentebouillonpastamisopasta100 g
-
sesamzaad40 g
-
lente-uien in dunne plakjes2
-
chilipasta15 g
-
verse rode peper1
Varkensbuikspek en noedels
-
uien in vieren gesneden120 g
-
teentjes knoflook5
-
verse gember in reepjes75 g
-
zwarte peperkorrels10 g
-
rode pepers, vers gehalveerd2
-
kippenbouillon (zie tips)1200 g
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)600 g
-
vers citroengras geplet
-
gedroogde Chinese eiernoedels150 g
-
olie1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1591 mg
Eiwitten
42 g
Calorieën
4148 kJ /
991 kcal
Vetten
76 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
20 g
Koolhydraten
32 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pitabrood
2u.
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Verse pasta zonder eieren
Geen beoordelingen
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min