Apparaten en Accessoires
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
Voorbereiding 25min
Totaal 2u. 40min
3 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken200 g
-
zout en iets meer om af te kruiden1 tl
-
verse dille20 g
-
verse peterseliebladeren20 g
-
ciderazijn40 g
-
graanmosterd80 g
-
varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)3
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
crème fraîche, 15% v.g40 g
-
gemalen peper volgens eigen smaak
-
knolselderij geschild80 g
-
groene appels2
-
witloof150 g
-
zonnebloemolie1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
488 mg
Eiwitten
37 g
Calorieën
1857 kJ /
443 kcal
Vetten
19 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
25 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Geel gekleurde eieren
55min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
200 g prei fruiten
20min
200 g ui karameliseren
40min
200 g ui fruiten
20min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Kip met romige groenten saus
50min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Tomatensaus
40min