Apparaten en Accessoires
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
Voorbereiding 25min
Totaal 2u. 40min
3 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken200 g
-
zout en iets meer om af te kruiden1 tl
-
verse dille20 g
-
verse peterseliebladeren20 g
-
ciderazijn40 g
-
graanmosterd80 g
-
varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)3
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
crème fraîche, 15% v.g40 g
-
gemalen peper volgens eigen smaak
-
knolselderij geschild80 g
-
groene appels2
-
witloof150 g
-
zonnebloemolie1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
488 mg
Eiwitten
37 g
Calorieën
1857 kJ /
443 kcal
Vetten
19 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
25 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
200 g ui kleuren
25min
200 g ui fruiten
20min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Vichyssoise met pasta
35min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3u. 25min