Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g uien, in stukken
- 1 tl zout, en iets meer om af te kruiden
- 20 g verse dille
- 20 g verse peterseliebladeren
- 40 g ciderazijn
- 80 g graanmosterd
- 3 varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)
- 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 40 g crème fraîche, 15% v.g
- gemalen peper, volgens eigen smaak
- 80 g knolselderij, geschild
- 2 groene appels
- 150 g witloof
- 1 el zonnebloemolie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1857 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 488 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Minuut koolsla
10min
Bechamelsaus
15min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 godz. 45 min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 godz. 45 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min