Apparaten en Accessoires
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
1 kop
Ingrediënten
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
sinaasappelsap vers geperst20 g
-
water10 g
-
tabasco (optioneel)2 scheutjes
-
boter130 g
-
paprikapoeder1 tl
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 kop
Natrium
1616 mg
Eiwitten
25 g
Calorieën
6954 kJ /
1659 kcal
Vetten
173 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
82 g
Koolhydraten
6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indikken modus
17 recepten
Benelux
Benelux
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1u. 15min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Koken van jasmijnrijst
35min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Groene pepersaus
20min
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Omelet van eiwit
35min
Lasagnerolletjes
1u.
Eendenlever
33u.
Fruitige saladedressing
5min