Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 takje verse rozemarijn
- 600 g kalkoenborst filet, zonder vel, of been, gevlinderd
- 8 smeltkaas plakjes
-
260
g pancetta, in plakjes
of 260 g prosciutto hesp, in plakjes - 1 teentje knoflook
- 1 sjalot, gehalveerd
- 30 g boter
- 300 g water
- 200 g droge witte wijn
- ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 20 g gedroogde eekhoorntjesbrood, gedrenkt en uitgelekt
- 5 druppels Worcestershire saus
- 50 g room, min. 30% vet
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 8 porties
- Calorieën
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Eiwitten
- 263 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 255 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoothie
5min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Tosti met cottage kaas
Geen beoordelingen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Geen beoordelingen
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min