Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Paaskoekjes
- 100 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 100 g bloem, en iets meer om te bewerken
- ½ tl bakpoeder
- ½ tl komijnzaad
- ½ tl zout
Kruidensaus
- 1 bos verse peterselie (ong. 20 g), enkel de bladeren
- 1 bos verse bieslook (ong. 10 g), in ringen
- 200 g crème fraîche, 15% v.g
- 30 g melk
- 20 g vers geperst citroensap
- 10 g agavesiroop
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 6 tl kaviaar
- 6 tl tuinkers, vers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 744 kJ / 177.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 258.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne met mosselen
1h 5min
Forelmousse
5min
Zalmtartaar
10 Min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Vijgenmosterd
25min
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min