Apparaten en Accessoires
Graubünden gerstsoep
Voorbereiding 20min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
1137 kJ /
273 kcal
Vetten
17 g
Koolhydraten
19 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Paneer tikka pizza
Geen beoordelingen
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Geen beoordelingen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Groen gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Verse Tomatensoep
30min