Apparaten en Accessoires
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Voorbereiding 20min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
courgettes ongepeld, gewassen, uiteinden verwijderd500 g
-
olijfolie plus 2 el voor de courgetteplakjes60 g
-
ui gehalveerd80 g
-
vers geperst citroensap45 g
-
citroenschil5 g
-
verse basilicumbladeren plus extra voor de garnering½ bos
-
knoflookpoeder½ tl
-
honing10 g
-
zout½ tl
-
peper, gemalen plus extra om te bestrooien¼ theelepel
-
pijnboompitten geroosterd, om te bestrooien1 el
-
stokbrood voor het opdienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
302.8 mg
Eiwitten
2.4 g
Calorieën
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Vetten
23.5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
3.2 g
Koolhydraten
9.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Zachte Appelcake
50 min
Pasta met crème van pistache
30 min
Bolognesesaus
1 godz. 15 min
Minuut Koolsla
10 min
Scones met frambozenboter
25 min
Ovengebakken Groentechips
1 godz. 45 min
Gorgonzola spread
Brak ocen
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1 godz. 45 min
Nyonya kip-curry bun
Brak ocen
Citroensorbet met schuimwijn
10 min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 min
Zoet ontbijtbrood
1 godz. 30 min