Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 100 g bloem
- ½ tl bakpoeder
- 15 g zetmeel
- 65 g zachte boter, in stukken
- 50 g suiker
- 10 g melk
- 1 snuifje zout
Afwerking
- 60 g gedroogde veenbessen
- 20 g rode bietensap
- 10 g bloem
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 193 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Havermoutpap met vers fruit
15min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Bessenjamtaart
2 godz. 35 min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Warme chocolademelk op een stokje
1h 20min
Peperkoekkoekjes
2h 20min
Worteltaart
2h
Kwarktaart in potjes
4 Std.