Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eieren
- 2 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Taart
- 125 g boter, koud, in stukken
- 250 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el water
- 1 tl zout
Garnering
- 350 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 el witte wijnazijn
- 30 g vers geperst citroensap
- 1 eierdooier
- 3 stukken ansjovisfilet, in olie, uitgelekt
- 10 g olijfolie
- 10 g honing
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl zout
- 30 g rucola
- 100 g kerstomaten
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 50 g rode uien, in ringen (1 mm)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 337.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Pastasalade met kip
1 Std. 15 Min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Brak ocen
Mini champignon pasteitjes
1h 45 min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 godz. 40 min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45 min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Brak ocen
Asperges en prosciutto cannoli
Brak ocen
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Napolitaanse cake
Brak ocen
Baguette / Stokbrood
3h 45 min