Apparaten en Accessoires
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
8 stuks
Ingrediënten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud2
-
water te vullen tot 1L
Taart
-
boter koud, in stukken125 g
-
bloem250 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
water2 el
-
zout1 tl
Garnering
-
tonijn, uit blik uitgelekt350 g
-
witte wijnazijn2 el
-
vers geperst citroensap30 g
-
eierdooier1
-
ansjovisfilet, in olie uitgelekt3 stukken
-
olijfolie10 g
-
honing10 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 ½ tl
-
rucola30 g
-
kerstomaten100 g
-
kappertjes op azijn uitgelekt20 g
-
rode uien in ringen (1 mm)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
337.6 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
1332 kJ /
318.4 kcal
Vetten
16.9 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
26.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min
Ananaspakketjes
1u.
Omelet Caprese
30min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1u. 30min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Crumble met peren en crème van ricotta
1u.
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
Goulash van soja met knoedels
1u. 25min
Huzarensalade
25min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min