Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eieren
- 2 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Taart
- 125 g boter, koud, in stukken
- 250 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el water
- 1 tl zout
Garnering
- 350 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 el witte wijnazijn
- 30 g vers geperst citroensap
- 1 eierdooier
- 3 stukken ansjovisfilet, in olie, uitgelekt
- 10 g olijfolie
- 10 g honing
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl zout
- 30 g rucola
- 100 g kerstomaten
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 50 g rode uien, in ringen (1 mm)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 337.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Kipsatés met pindasaus
2h
Duitse brunch
1h 15min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Rode kool cups met kip
25min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Vijgenmosterd
25min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen