Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g stukken vlees, zonder zenen, in stukken gesneden
- 300 g gemengde groenten (bijv. bleekselderij, wortels, uien, knoflook, tomaten), in stukken gesneden
- 4 takjes gemengde verse kruiden (bijv. salie, rozemarijn), alleen de blaadjes
- 150 g grof zout
- 30 g rode wijn
- 1 gedroogd laurierblaadje
- 1 hele kruidnagel
- Voeding
- per 1 volledig recept
- Calorieën
- 2754 kJ / 658 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Groentenbouillonpasta
45 Min
Romige champignonsoep
20 Min
Citroenijs
8 godz. 30 min
Kippenbouillonpasta
45 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min
Uiensoep
1 Std.
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Siciliaanse garnalensalade
40 Min