Apparaten en Accessoires
Vleesbouillonpasta
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
1 pot
Ingrediënten
-
vlees stukken, pees vrij in stukken gesneden300 g
-
gemengde groenten (bijv. bleekselderij, wortels, uien, knoflook, tomaten), in stukken gesneden300 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. salie, rozemarijn), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
rode wijn30 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
hele kruidnagel1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Eiwitten
59 g
Calorieën
2754 kJ /
658 kcal
Vetten
38 g
Vezels
7.3 g
Koolhydraten
14 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Tomatenketchup
1u. 15min
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Vanillesuiker
72u.
Karamelpoeder
1u.
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12u. 20min
Indiase mosterd
Geen beoordelingen
Curryketchup
30min
Romige champignonsoep
20min